Plannen Jeugd voor seizoen 2018-2019

Beste allemaal,

Inmiddels wordt er achter de schermen druk gewerkt om weer helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Er is een aantal leden gewisseld bij het jeugdbestuur, er is een aanvullend jeugdbeleidsplan 2018-2019 geschreven (het plan van vorig jaar is ook nog geldig) en er is nadere informatie voor de ouders en spelers voor de bovenbouw (JO13, JO15, JO17 en JO19). De ouders die niet op de laatste ouderbijeenkomst waren, wordt ten zeerste aanbevolen deze sheets nog even goed door te nemen ivm de gewijzigde aanpak voor komend seizoen.

Er wordt nog druk gezocht naar trainers voor diverse teams, mocht je interesse hebben (of iemand kennen), meld het dan bij Ramish Reenis (06-51757974). Komend seizoen gaan we weer extra aandacht besteden aan het begeleiden en ondersteunen van trainers, zodat ook zij die nog geen ervaring hebben, dat rustig kunnen opbouwen.

Komend seizoen hebben we dus ook weer een JO19! Daarmee bereikt de jeugdopleiding dan weer de aansluiting met de selectie. We steken hoog in met onze selectieteams, we willen uiteindelijk ook op een hoger niveau dan ooit gaan spelen in de toekomst, een kleine maar kwalitatief hoogstaande vereniging.

Er zijn wijzigingen wat betreft de trainingstijden (kijk dus naar je teampagina op deze site) en ook komend seizoen zal Feyenoord met hun meidenteams gebruik blijven maken van de velden en voorzieningen van r.v.v.L.M.O.. De eerste trainingen JO19-1 en MO17-1 zijn op maandag 6 augustus.
Op 11 augustus trainen alle LMO selectieteams van de bovenbouw, JO13-1 en JO15-1 beginnen om 8:30 uur tot 10:00 uur, de JO17-1 en JO19-1 om 10:00 en die zijn om 11:30 uur klaar.

Van de ouders verwachten we komend seizoen nog meer betrokkenheid, maar vooral dan nog meer in de breedte, zodat er minder op de schouders komt te rusten van de reeds erg actieve ouders. Het is een vereniging en dat betekent dat we er zijn voor en met elkaar.

Op naar wederom een mooi en sportief voetbalseizoen!

Gegroet!

Michel Collet
Jeugdvoorzitter r.v.v. L.M.O.