Ramish Reenis hoofdtrainer selectie L.M.O. zaterdag seizoen 2015-2016; Technische Commissie en Technische Staf L.M.O. krijgt zijn vorm

Ramish Reenis zal met ingang van het seizoen 2015-2016 de hoofdtrainer zijn van de zaterdag selectie van L.M.O.. Reenis, 29 jaar en in het bezit van zijn diploma UEFA B / Trainer Coach 2, is momenteel de hoofdtrainer van de selectie van L.M.O. zondag en Jeugdcoördinator.

L.M.O. is blij dat Reenis aan de slag gaat als hoofdtrainer van de zaterdag selectie. Reenis kent de spelers van de zaterdag en zondag groep goed en heeft bewezen dat hij de spelers aan zich weet te binden. L.M.O. is overtuigd van zijn capaciteiten en ambitie om de hoofdtrainer van de zaterdag selectie te zijn en ziet in hem de ideale trainer om van de drie teams een goede prestatieve zaterdag selectie te maken.

Technische Commissie en Technische Staf L.M.O. krijgt zijn vorm

De nieuwe Technische Commissie van L.M.O. komt onder voorzitterschap te staan van Rob Verkaik. Verkaik zal worden geassisteerd en geadviseerd door Bas Nossent en Marc Rijsdijk. In deze samenstelling heeft de Technische Commissie meer dan 100 jaar L.M.O. ervaring, kennis van het trainerschap en ervaring in het spelen in een selectie team. L.M.O. vertrouwt erop dat met deze Technische Commissie L.M.O. in staat moet zijn om haar ambities op de zaterdag te verwezenlijken.

Het eerste wapenfeit van de Technische Commissie, in samenwerking met het Hoofdbestuur, is het aanstellen van Reenis als hoofdtrainer. Daarnaast zijn voor volgend seizoen Peter de Zwart als teammanager en Marcel Quellhorst als verzorger vastgelegd. Momenteel worden er nog gesprekken gevoerd met kandidaten voor de functies assistent trainer, keeperstrainer, trainer 2de elftal en assistent trainer 2de elftal. L.M.O. hoopt in korte tijd haar Technische Staf voor het komende seizoen rond te hebben.