Ramish Reenis stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer L.M.O.

Ramish Reenis heeft L.M.O. medegedeeld aan het einde van het seizoen te stoppen als hoofdtrainer van L.M.O.. Reenis kiest voor ontwikkeling in zijn privéleven en wil ruimte maken voor een hoofdtrainer die zich volledig kan focussen op L.M.O.. Reenis, 30 jaar oud, is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van L.M.O., daarvoor is hij twee seizoenen assistent trainer geweest en speler van L.M.O. 1.

L.M.O. waardeert het dat het belang van L.M.O. bij Reenis hoog staat en respecteert zijn besluit. Reenis en L.M.O. hebben de ambitie uitgesproken om dit seizoen met L.M.O. 1 te promoveren naar de 3de klasse. L.M.O. 1 staat momenteel op de 4de plaats in de 4de klasse F.

Voor het seizoen 2016-2017 gaat L.M.O. op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De nieuwe hoofdtrainer moet in het bezit zijn van het diploma UEFA B / Trainer Coach 2 en aantoonbare ervaring hebben met het trainen van een eerst elftal bij voorkeur in de 3de klasse. L.M.O. zoekt een hoofdtrainer die communicatief vaardig is en zowel binnen als buiten het veld onze jeugdige selectie verder kan ontwikkelen. De hoofdtrainer draagt op een prettige manier bij aan een goede sfeer binnen L.M.O. en respecteert daarbij de normen en waarden van de club. Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken via de mail, secretaris@rvvlmo.nl.