Selectie voor nieuwe jeugdteams

Vanaf deze week is een start gemaakt met het herindelen van de jeugdteams. Zorg dat je dus op iedere training aanwezig bent, want iedere dag telt mee. Verder maak je dan ook kennis met de trainers die waarschijnlijk op je team gaan worden ingezet. Zo weet je voor de vakantie waar je komend seizoen aan toe bent.

Met de huidige jeugdleden hebben we al genoeg spelers voor:

JO17: 1 team (geboren in 2001 of 2002)

JO15: 2 teams (geboren in 2003 of 2004)

JO13: 3 teams (geboren in 2005 of 2006)

JO11: 4 teams (geboren in 2007 of 2008)

JO9: 3 teams (geboren in 2009 of 2010)

Bij de C hebben we eigenlijk iets teveel spelers, daar is de selectiedruk dan ook meteen het grootst. L.M.O. staat daar voor de lastige keuze wat te doen, maar dat zal ook gaan afhangen van de spelers zelf, of ze het de moeite waard maken om daar van L.M.O. zijde een extra trainer voor aan te nemen.

En dan komen er nog wat nieuwe aanmeldingen binnen. Voor D, E en F wordt dan ook ruimte gemaakt met eventueel een extra team, en bij F wellicht zelfs twee extra teams, als we ook genoeg trainers kunnen aantrekken. Ouders (maar ook kennissen, vrienden of derden) die zich als trainer en/of leider willen inzetten komend seizoen, graag dan ook aanmelden bij het iemand van het jeugdbestuur of rechtstreeks bij Ramish (B, C en D) of Ettore (E, F en mini).

Zaterdag 13 mei worden de nieuwe aanmeldingen geschouwd en daarna, indien goed genoeg bevonden, toegevoegd aan de nieuw ingedeelde jeugdteams.

Tussen nu en augustus komen er nog meer nieuwe aanmeldingen binnen en daarvoor zal dan in augustus en/of september nog een selectietraining worden gehouden. Ook komend jaar zullen er weer meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, het is dus nu ook meer en meer een kwestie van je goed inzetten zodat je laat zien dat je een plekje in een L.M.O.-team waard bent.

Het uiteindelijke doel is dat de L.M.O. jeugdopleiding één carrière is die je opleidt tot een goede voetballer en die ook de kwaliteit van onze senioren selectie naar een hoger niveau zal gaan brengen met vooral jongens uit eigen kweek. Een kwestie van een lange adem, maar de jeugd die nu bij L.M.O. zit of begint, dient te weten dat die tijd en energie die ze nu in L.M.O. steken ook de moeite waard is.