Selectietrainingen Jeugd

voetbaltrainingOp zondag 18 september, werd er vanaf 12:30 voor de jeugd selectietrainingen gehouden.

Tijdens de selectietrainingen, werd gekeken welke kwaliteiten iedere speler heeft, in technisch opzicht, maar ook in fysiek vermogen en weerstand. Op basis daarvan werd dan ingeschat of er binnen de bestaande teams een plaats is met de juiste weerstand voor de verdere ontwikkeling van de speler.

Niet alle spelers die zich aangemeld hebben, kwamen ook opdagen tijdens de selectietraining. Toch hadden we nog vijf in de categorie JO13, vier in de categorie JO-11, zes in de JO-9 en tien in de JO7. Kortom, met 25 kandidaten een gezellige middag.

Uiteindelijk zijn er drie spelers niet aangenomen, eentje wilde zelf niet meer. Negen worden op de wachtlijst geplaatst, maar kunnen in de loop van het seizoen, sommigen misschien al zeer snel, alsnog mee gaan spelen. Hangt er ook van af wie er nog stopt van degenen die al lid zijn. Zij die niet kwamen opdagen, maar zich wel hadden aangemeld, kunnen in de toekomst zich weer aanmelden, maar hun aanmelding zal dan op dat moment weer in behandeling worden genomen en zij moeten dus wachten op een volgende selectietrainingsdag.

Dit is een noodzakelijke stap wil je jeugdlid worden van LMO. Voordat je mag deelnemen, dien je je wel aan te melden via onze website (https://rvvlmo.nl/lid-worden/aanmeldformulier/). Je krijgt dan te zijner tijd de uitnodiging voor de selectietraining.

Voor alle leeftijdscategorieën hebben we een wachtlijst, waarop reserve spelers staan, spelers die een kans krijgen zodra een andere speler weggaat. De enige uitzondering is de JO17, daar hebben we nog een tekort aan spelers. Spelers geboren tussen 2000 en 2001, en jongere spelers die fysiek sterk genoeg denken te zijn, worden uitdrukkelijk gevraagd zich aan te melden voor de JO17.