Soms zit het gewoon allemaal niet mee voor de Veteranen van L.M.O.

Vandaag de wedstrijd tegen de veteranen van Binnenmaas, traditioneel een moeilijke tegenstander voor onze veteranen en zeker in een uitwedstrijd op een zwaar grasveld. De veteranen van Binnenmaas hadden ook nog eens een 4-tal verse aanvullingen ontvangen van het gestopte Abbenbroek, ook een elftal waar wij het altijd lastig tegen hadden. Onderweg naar deze wedstrijd sprak Ettore nog de wijze woorden uit dat na elke winstpartij een verliespartij steeds dichterbij kwam. Deze uitspraak klopte vandaag in ieder geval als een bus!

Met een selectie van 22 spelers op de lijst hadden Marcel en Roberto toch nog alle moeite om met 15 man af te kunnen reizen naar Binnenmaas. De nodige blessures en vakanties kwamen vandaag niet echt goed uit. Daar kwam ook nog bij dat Jeroen toch ook niet echt hersteld was van een tik op zijn knie en Marcel tot overmaat van ramp ook nog eens door zijn rug is gegaan waardoor we tijdens de wedstrijd zo uitgedund waren dat we blij waren dat er nog 1 man fit genoeg was om te vlaggen.

De wedstrijd zelf kunnen we kort over zijn. Voordat wij door hadden dat Binnenmaas de aftrap genomen had, stonden we al 1-0 achter en voor we dit door hadden lag de 2-0 ook al bij ons in het netje. Na deze dreun herpakte de veteranen zich weer een beetje en was het Ettore die met een goed afstandsschot de aansluitingstreffer binnen werkte, 2-1. De veteranen van Binnenmaas, met snelle spelers voorin, pompten de bal naar voren en kwamen zo steeds vrij voor het goal te staan. Het was dan ook Binnenmaas die de ruststand op 3-1 bracht en wij de kleedkamer op konden zoeken om toch even alles weer op zijn plaats te kunnen gaan zetten.

De tweede helft begon L.M.O. wat feller aan de wedstrijd en kreeg het ook de betere kansen, maar uit een uitbraak was het toch Binnenmaas die de 4-1 binnenwerkte. L.M.O. bleef aanvallen en kreeg via Michel binnen vier minuten de verdiende 4-2 op het bord en op dat moment hadden we er ook echt vertrouwen in dat het nog wel goed ging komen. Helaas dacht Binnenmaas daar anders over en uit een vastgelopen aanval van L.M.O. kwamen de snelle jongens van Binnenmaas weer met een snelle counter en bracht de marge weer op 3, 5-2. Peter bracht de marge nog wel even terug door de 5-3 uit een schitterende aanval binnen te werken, maar toen Binnenmaas de bal op onze rand zestien op een presenteerblaadje kreeg aangeboden en de 6-3 binnen werkte was het wel gedaan. Uitslag bleef 6-3 en met een verdiende afstraffing gingen onze veteranen dan maar richting de kantine om Feyenoord en de topper Ajax-PSV te gaan bekijken. Volgende week de thuiswedstrijd tegen de veteranen van Maasstad-Tediro om 10:30 uur. U komt toch ook?!