Technische staf selectie L.M.O. seizoen 2016-2017 krijgt vorm

logo_favDe technische staf van de selectie van L.M.O. voor het seizoen 2016-2017 krijgt zijn vorm. De nieuwe hoofdtrainer Fred van Zon (v.v. Lekkerkerk, DEH-Musschen, L.M.O., CVV-Mercurius en DRL) zal geassisteerd gaan worden door Paulo da Cruz die zijn 2de seizoen als trainer van de 2de selectie in zal gaan. Daarnaast zijn ook oud selectiespelers Marc Wiersma en Michel Legen als assistent trainers toegevoegd aan de technische staf. De verzorging blijft in handen van Marcel Quellhorst en Ton Stadhouders blijft als assistent scheidsrechter actief. Rob Verkaik zal blijven fungeren als voorzitter van de technische commissie en teammanager.

Om de technische staf compleet te maken zou L.M.O. graag nog willen beschikken over de inzet van twee teamleiders en twee assistent scheidsrechters. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rob Verkaik (verkaikrob@gmail.com).

De ambitie van L.M.O. om een zaterdag 3de klasser te worden blijft staan. Op dit moment worden er gesprekken gevoerd met de huidige selectiespelers voor het volgende seizoen, maar ook wil L.M.O. nieuwe kwalitatief goede spelers aan zich binden. Er zijn door diverse spelers toezeggingen voor het volgende seizoen gedaan, maar de overschrijvingstermijn voor het nieuwe seizoen sluit pas op 15 juni a.s.. Pas dan weten we hoe de selectie er voor het volgende seizoen eruit zal komen te zien.