Topper prooi voor L.M.O. G1

Voor het G team stond vandaag de competitiewedstrijd op het programma uit tegen HBSS. De boys waren erop gebrand vandaag te winnen en nog altijd  hoop op titelprolongatie te houden.

LMO begon sterk aan de wedstrijd. Al na 30 seconden lag de 0-1 binnen. Michel Geertsma schoot van afstand raak. Na de goal ontstond een waar voetbal gevecht maar met een licht veld overwicht voor LMO. Een aantal kansen en kansjes aan beide kanten, maar beide doelmannen houden hun hok tot de 22e minuut schoon. Het is Eddie van Triet die door een wout benen de bal in de lange hoek deponeert en LMO op 0-2 zet. In de 25e minuut schiet Raymond hard op doel vanaf de linkerflank, de HBSS doelman stopt en de bal gaat omhoog, Johnny vd Langenberg reageert bekwaam en kopt de bal kalmpjes in het lege doel. 0-3

In de rust wordt besloten keeper Marcus Bek uit voorzorg (licht last van de schouder) aan de kant te houden. Zijn plek onder de lat wordt overgenomen door Julian Lampen.

Na de rust laat LMO de teugels wat vieren en komt er af en toe gevaarlijk doorheen met counters en of lange ballen. Ongeveer 10 minuten voor tijd onderscheidt inval doelman Julian Lampen zich als HBSS binnen 1 minuut 5x op doel vuurt. 3 pogingen worden gekeerd door Julian Lampen de andere 2 pogingen geblocked door Goran Tilborg en Eddie van Triet. Gescoord wordt er echter niet meer en neemt LMO de 3 punten in de tas mee en haakt weer aan in de titelstrijd.

Goeie wedstrijd boys met bij vlagen zeer goed samenspel maar af en toe ook totaal niet. Probeer vaker je medespelers te zien en hou het simpel. Laat de bal lopen ipv jijzelf. Al met al prima pot. Hier moeten we op door bouwen!!!

Volgende week thuis tegen hvv Hercules!
Aanwezig @LMO 9:30 uur
Aanvang wedstrijd 10:30 uur

HBSS G1 – rvv LMO G1  0-3
1x Michel Geertsma
1x Johnny van den Langenberg
1x Eddie van Triet