Nog 2 trainers/leiders gezocht!

atentieDoor de grote aanwas aan nieuwe jeugdleden, bij de E-, de F- en mini-pupillen, is er een tekort ontstaan aan trainers en leiders. Weet u iemand die jeugdtrainer of -leider zou kunnen zijn bij L.M.O., stuur hem naar Ramish of Ettore, de jeugdcoördinatoren. Wil u zelf aan de slag, neem contact op met Ramish (06-51757974) of Ettore (06-14232527).

Ervaring is niet vereist, wel interesse, motivatie en tijd. In eerste instantie zal je begeleid worden door de jeugdcoördinatoren en wellicht de meer ervaren trainers, maar L.M.O. zal ook voor trainerscursussen zorgen. Trainers die langer bij L.M.O. blijven kunnen ook KNVB-opleidingen gaan volgen. Trainers richten zich met name op de technische kant van het aanleren van het voetbalspel, leiders houden zich vooral bezig met de organisatorische kant, zoals klaarzetten en opruimen, vervoer naar wedstrijden, informatie doorgeven aan ouders, peptalk doen met individuele spelertjes, en zo nodig ook even de trainer vervangen en/of toezien bij de uitvoering van de afgesproken oefeningen. Leiders zijn dus vooral de assistent van de trainer. Vooral ouders die nu ook al langs de velden staan worden met deze oproep gevraagd goed om zich heen te kijken.

Zonder extra trainers en leiders is er een risico dat straks niet meer alle jeugdleden nog iedere week twee keer training kunnen krijgen. L.M.O. wil echter er alles aan doen om dat te voorkomen en kan daarbij uw hulp dan ook goed gebruiken.