Vacature Vrijwilliger

Gezocht: Vrijwilliger Gastvrouw/heer

Tijden veranderen, ook bij R.v.v. L.M.O. het PC tijdperk is voorbij, we gaan verder op onze smartphone, niet op het veld natuurlijk, maar in ons secretariaat, waar leiders en scheidsrechters op hun smartphone voor en na de wedstrijd het administratieve gedeelte invullen.

Op een ochtend of middag dat je samen met een collega van het wedstrijdsecretariaat/Jeugdbestuur. Daar ontvang je L.M.O.-ers en gasten: leiders, trainers en scheidsrechters die bij L.M.O. komen voorafgaand aan- en na afloop van de wedstrijden. Dit zijn er een stuk of 12 per speeldag.

Je bent belangrijk voor:

*Ontvangst gasten en scheidsrechters (gastheer/gastvrouw)

*Het verstrekken van informatie over de geplande velden en kleedkamers.

* op de speeldag krijg je volledige wedstrijdprogramma op een print.

*Verzorgen van koffie of thee aan je gasten.

Kenmerkend aan jou is:

Je vindt het leuk om veel mensen te ontmoeten en te helpen die net als jij actief bijdragen als vrijwilliger. Je vind het niet erg en wellicht juist leuk om cruciaal te zijn voor de organisatie van het voetbal. Zonder jouw worden er namelijk geen wedstrijden gespeeld.

We vragen:

Om zaterdag ochtenden of middagen per seizoen, waarin je onderdeel uitmaakt van een leuk team met vrijwilligers die om toerbeurten samen het secretariaat bemannen. Zie je rol van gastheer/gastvrouw wel zitten en kun je goed in een team werken meld je dan aan bij Marc Brugman (jeugdvoorzitter).

Je krijgt:

Enorm veel waardering van spelers, ouders van jonge spelers, actieve vrijwilligers en overige betrokkenen. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. In overleg met jou wordt je ingepland door de Wedstrijdsecretaris. Hij of zij is ook je aanspreekpunt voor vragen, tips of verbetersuggesties.

Dit is jouw moment, reageer nu!

Ben jij de Vrijwilliger Wedstrijdsecretariaat die we zoeken? Neem contact op met onze jeugdvoorzitter Marc Brugman op 06-48232211 of mail jeugdvoorzitter@rvvlmo.nl.