Veerkrachtig LMO E1 wint doelpuntenspektakel tegen RVVH

Soccerball in netAfgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen laagvlieger RVVH op het programma op voorhand moest dit geen lastige wedstrijd zijn maar wegens een overvolle ziekenboeg en veel zwakke spelers die net hersteld waren moesten we aantreden tegen RVVH. En het beloofde een mooie ochtend te worden!

Zo begonnen we zwak aan de wedstrijd en nam eigenlijk RVVH al snel de wedstrijd in handen na wat miscommunicatie achter was het onze eigen verdediger die Imro vandaag voor het eerst zal passeren maar kwamen we na een mooie aanval toch weer op 1-1 na een doelpunt van Mitchel. Toch waren het weer de bezoekers die de 1-2. Zo bleven beiden ploegen leuk voetballen en waren een leuke en felle duels zo kon LMO via Benja weer op 2-2 komen.

En dat was ook de ruststand. In de rust wat dingen aangegeven en mocht Jason aantreden die wegens ziekte al de trainingen miste van de week. Maar speelde erg degelijk en simpel. En scoorde zo een dikke voldoende. Toch waren het de gastheren die brutaal de leiding namen en het al snel op 2-4 kwamen en met nog 15 minuten te spelen leek dit uit te lopen op puntverlies. Maar Jannes deed precies wat er moest gebeuren met een verre vrije schop waarbij het team goed samenwerkte en Jannes deze zuiver kon inschieten.

Zo kwamen we terug in de wedstrijd en zo zouden we doordrukken en letterlijk er overheen gaan. Want in korte tijd scoorde Jemairo twee keer en Shur waardoor we op een veilige 6-4 voorsprong en toonde LMO goede veerkracht. Toch werd het nog spannend want RVVH had immers na hands al een strafschop gemist door goed keeperswerk van Imro en kregen in de slotfase na miscommunicatie met de scheidsrechter nog een strafschop tegen voor hands.

En zo kwamen de gastheren terug op 6-5 en kort hierna werd er afgefloten. En bleven de punten op LMO.

Volgende week de topper tegen Maasstad Tediro uit om 11:00!