Veld- en kleedkamerindeling komende zaterdag

Soccerball in net

Bekijk de veld- en kleedkamerindeling (PDF)

Voortaan wordt door L.M.O. voor iedere zaterdag waarop jeugdwedstrijden worden gespeeld een overzicht van de veld- en kleedkamerindeling voor de thuiswedstrijden op internet gezet. Via Sportlink van de KNVB is dat sinds dit voorjaar ook mogelijk, dus de bovenstaande link resteert nog als een reserve.

De bedoeling is dat alle teams zo op tijd weten waar ze zaterdag moeten zijn. Door het toegenomen aantal teams dat op zaterdag wedstrijden speelt, moet er efficiënter met de tijd worden omgegaan. Hou je aan je kleedkamer, ook als die nog niet leeg is als je aankomt! Het bezetten van een andere kleedkamer verstoort het hele systeem en is derhalve nooit toegestaan zonder expliciete toestemming van het wedstrijdsecretariaat.

Het is van belang dat kleedkamers op tijd leeg worden gemaakt, anders loopt de volgende wedstrijd vertraging op. Met name tussen 9:30 en 10:00 uur is het extreem druk en is een goede discipline vereist.
Teams die op een half veld spelen, worden vriendelijk verzocht meteen na hun wedstrijd de kleine doeltjes van het veld te halen, dat wil zeggen, tot over de hekken verzetten. Teams die op een heel veld spelen en nog doeltjes binnen de hekken zien staan, worden vriendelijk verzocht die doeltjes over de hekken heen te zetten. De KNVB eist een veilig veld zonder obstakels binnen de hekken.
De rusttijd van E- en F-pupillen is 7,5 minuut! Langere rusttijd gaat af van de tijd om aan het einde penalties te nemen en/of om te kleden. De drank voor tijdens de rust kan worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat.
Met name tegen 10:00 is is het erg druk waardoor vooral de E-pupillen minder in de gelegenheid zullen zijn nog penalties te nemen. Wij vragen daarvoor uw begrip.

LET OP: Dit schema is onderhevig aan veranderingen door afzeggingen of verplaatsingen mede van de zijde van de KNVB, welke wijzigingen gevolgen kunnen hebben voor het hele schema, met name de kleedkamerindeling. In principe vinden er na vrijdag 23:30 geen nieuwe wijzigingen meer plaats.

AUB geen waardevolle spullen in de kleedkamers achterlaten. L.M.O. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging, vermissing of diefstal. Het sluiten van kleedkamers is een service waaraan verder geen rechten kunnen worden ontleend. L.M.O. neemt hiermee geen enkele aansprakelijkheid.