Verovert L.M.O. A1 de titel?

knvb-bekerEen mooie prijs. Feyenoord heeft hem al. Nu nog een mooie prijs voor onze A1.

De stand bij de A junioren 3e klasse 06 is best spannend te noemen. Met 36 punten staat L.M.O. A1 met 1 punt voor op onze buren, de Zwervers. Zij spelen een op papier makkelijkere wedstrijd dan wij.

Maar als we de zenuwen in bedwang weten te houden en het hoofd koel, en dan moet tegen SHO A3 de titel toch kunnen worden binnengehaald.

Onze jongens trappen zaterdag 30 april om 11:00 uur af bij SHO, niet meteen bij de deur, maar toch hier een kleine oproep om daar heen te gaan en onze jongens aan te moedigen. Nog geen twee uur later is het pleit dan beslecht.  Of niet?

De Zwervers vangen pas om 12:15 aan, dus halverwege hun wedstrijd weten ze of het nog zin heeft… of ze blijven tweede, of ze kunnen er alsnog vol voor gaan. L.M.O. moet dus winnen, want bij gelijkspel kan een overwinning van de Zwervers de titel toch nog elders doen terecht komen. Als L.M.O. het niet op eigen kracht doet, kunnen we allemaal bij onze buren gaan kijken, of het eerlijk verloopt en wellicht GOZ aldaar aanmoedigen.

Ook al hebben ze verder weinig te winnen, het kan dan toch nog uitmaken voor onze jongens. Komt dus allemaal en maak het mee. Toch nog een kampioen(steam) bij L.M.O., dus de moeite waard!