Veteranen door in de beker na doelpuntenfestijn

Vandaag de uitwedstrijd tegen de veteranen van sv Charlois. Om een ronde verder te komen in de beker moest deze, vooraf als lastig bestempelde, uitwedstrijd, gewonnen worden. Waar onze veteranen normaal erg scherp aan de wedstrijden beginnen, was het nu Charlois wat scherp van start ging. Na een paar kansen was het toch ineens raak. Een kopbal werd goed in de hoek gemikt en via de binnenkant van de paal was het de 1-0 voor de gastheren. Onze veteranen waren nog niet helemaal wakker na deze goal waardoor SV Charlois nog een paar gevaarlijke schoten kon lossen op het L.M.O. goal, maar deze werden allemaal goed verwerkt. Via een goed uitgespeelde aanval was het onze Grote Kale Leider Peter die de stand op 1-1 bracht en de L.M.O. veteranen gelijk wakker schudde. L.M.O. nam het initiatief over en kwam daardoor ook verdiend op 1-2, wederom door onze GKL. Toen Marcel uit een mooie voorzet ook nog eens de 1-3 binnen werkte en Patrick Vroegop de 1-4, gingen onze veteranen met een heel goed gevoel de kleedkamer in. Daar werd Sander nog even getest of hij de tussenstand nog wist, maar daar had hij ondertussen wel van geleerd!

Vanouds waren onze veteranen aan het begin van de tweede helft nog niet echt scherp wat resulteerde in twee goede kansen van de veteranen van Charolois, deze gingen er gelukkig niet in. Uit een mooie aanval van onze kant was het de GKL die de 1-5 op het score bord knalde. L.M.O. liet Charlois nu wat meer aan de bal en probeerde door wat counterwerk de score te vergroten. Toch was het SV Charlois die uit een woud aan spelers toch de bal binnen konden tikken en de stand op 2-5 terug brachten. SV Charlois had nu even het idee dat ze door konden pakken, maar daar dacht Herman toch anders over en bracht de stand op 2-6. De wedstrijd was nu wel gespeeld en L.M.O. ging meer voor eigen succes dan voor het vergroten van de stand. Uit een mooie aanval van Charlois werd dan ook nog eens de 3-6 binnengeschoten. Een penalty, benut door Jeroen, bracht de eindstand op 3-7. Onze veteranen zijn nu weer een ronde verder.

Mannen, een leuke pot tegen een leuke tegenstander. Volgende week geen competitie of bekervoetbal, maar we gaan TRAINEN. 2 november hervatten we de competitie uit tegen Kocatepe. 9:30uur, u komt toch ook!?