Veteranen houden voorsprong tegen Feyenoord net niet lang genoeg vast

Vandaag een schitterende voetbal dag tegen de veteranen van Feyenoord. De uitwedstrijd werd nog nipt met 3-2 verloren door L.M.O. door een onterechte penalty en dat zat bij Feyenoord waarschijnlijk nog goed in het geheugen. Op volle oorlog sterkte werd aangetreden tegen de veteranen van L.M.O.. Met de toss werd er nog een mooi bosje bloemen door onze aanvoerder Marcel overhandigd voor het behaalde kampioenschap van Feyenoord. De aftrap werd genomen door L.M.O., de bal even eerst goed door de ploeg laten gaan om even te kijken wat de plannen van Feyenoord waren. Binnen vijf minuten was het Michel die een schitterende voorzet gelijk benutte en de, op dat moment verdiende, 1-0 op de borden kreeg. Feyenoord was gelijk wakker en ging uit een ander vaatje tappen.

Misschien leuk om te weten is dat we de dag ervoor een Salsa feestavond hadden met workshops en demonstaties, erg leuk en zeker gezellig. De foto’s staat op facebook. Zondag 3 mei hebben we ook nog een leuke dag in het vooruitzicht wanneer de allerlaatste competitie thuiswedstrijd van onze zondag selectie plaats vind. Voorafgaand aan die wedstrijd zullen de veteranen het opnemen tegen, zoals ze zich nu al zelf noemen, vergane glorie oftewel heel erg oud L.M.O.. Op 17 mei is het dan de laatste wedstrijd van onze veteranen, uit bij Alexandria’66. Bij winst eindigen we daarmee op de tweede plaats wat voor ons toch echt als een kampioenschap gevierd zal gaan worden!

O ja, wie nog benieuwd was naar de uitslag van de veteranen, het werd 1-9 waarbij Makaay en Taument de touwen van onze doelen in ieder geval goed getest hebben….

Wij zijn 3 mei weer van de partij, u toch ook!?