Veteranen L.M.O. “Best of the rest”

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen voor onze veteranen. Met een lekker zonnetje, een goed gevulde reservebank en een heerlijke bbq in het vooruitzicht begonnen onze veteranen aan de wedstrijd tegen de veteranen van Alexandria’66. Bij winst zouden de veteranen van L.M.O. de tweede plaats definitief veilig stellen, dus we wisten wat er van ons verwacht werd. De wedstrijd begon vrij rustig met over en weer een paar plaagstootjes. De veteranen van L.M.O. konden nog niet echt grip krijgen op de tegenstander. Toen Jeroentje er ook nog eens uitgelopen werd door “de Sander van Alexandra’66”, was Marcel het zat en wisselde direct drie man. Dit bleken achteraf gezien gouden wissels te zijn. Met een mooie kap beweging knalde Jorge in de 35ste minuut de 0-1 binnen. De veteranen van L.M.O. leken hierdoor wel bevrijd en gingen een tandje bijzetten. Uit een schitterende voorzet van links kopte Maurice met een zwevende kopbal de 0-2 binnen. Deze duik van Maurice was zo sierlijk dat er al telefonisch contact geweest is met het Dolfinarium om te kijken of Maurice niet in te huren was… Maurice zelf had de zweefduik van van Persie in gedachten, maar daar dachten wij toch echt anders over!

De rust werd gebruikt om de maatvoering van ons nieuwe kledingmerk te bekijken. De maatvoering van Robey is overduidelijk anders dan de maatvoering van Masita. Toen iedereen zijn maat had doorgeven, Bas weer een beetje gekalmeerd was (zat boos met zijn handen over elkaar in de kleedkamer omdat hij de lange broeken niet mooi vond) en Sander met vijf man uit het shirtje XL getakeld was, begonnen onze veteranen traditiegetrouw erg slordig aan de tweede helft. Alexandria had de eerste twintig minuten van de tweede helft het betere van het spel, maar slaagde er niet in om L.M.O. pijn te doen. Toen hun spits dan ook nog eens op de doellijn over schoot was het voor ons wel duidelijk, de drie punten zijn gewoon voor ons! Na nog een paar wissels werkte Michel de 0-3 binnen wat ons definitief meer lucht gaf. Toen Peter tien minuten voor tijd dan ook nog eens de 0-4 binnen werkte, kon begonnen worden met deel twee van de missie van vandaag, scoren bij Roberto. Toch wel apart dat als je een corner tegen krijgt je eigen spitsen in positie gaan staan om hun eigen keeper te passeren zodat hij de “nul” niet houdt! Helaas voor onze spitsen lukte deel twee van de missie niet. Had overigens wel een apart gezicht geweest als een spits bij zijn eigen keeper scoort en heel het elftal juichend over zich heen had gehad… Eindstand 0-4, plek 2 was veiliggesteld en voorzitter Fred Dorst werd aan zijn woord gehouden, dit kon gevierd worden als een kampioenschap! Bij terugkomst op L.M.O. kon de tap open en de BBQ aan.

Heren, ik hoop dat we ook aankomend seizoen weer een goed resultaat neer kunnen zetten en dan ook eindelijk eens die bekerfinale kunnen bereiken! Allemaal een hele fijne zomervakantie en tot aankomend seizoen!