Veteranen L.M.O. geven het in de 2de helft helemaal weg

veterbalVandaag de eerste competitiewedstrijd, uit tegen de veteranen van Swift Boys. Op een zonnig veld en een warming up met een geleende bal omdat onze eigen ballen nog bij iemand thuis lagen, kon het al bijna niet mis gaan. Onze veteranen hadden er zin in! De eerste helft waren onze veteranen dan ook echt heer en meester en na een kwartier voetballen kon Valdi de bal al netjes intikken na een goede aanval over onze rechter kant, 0-1. Toen Marcel de 0-2 binnen schoot, hadden onze veteranen dan echt het gevoel dat dit een makkelijke middag ging worden. Bal rond laten gaan, tegenstander laten lopen, en dan met goede aanvallen de marge proberen te vergroten. Toch kwam Swift Boys, op dat moment totaal onverdiend, op een makkelijke 1-2. Jeroen wilde, te makkelijk, terugspelen op Roberto maar raakte de bal eerst met rechts waardoor de pass totaal ergens anders belande. Met een sliding als allerlaatste redmiddel probeerde Roberto de boel nog te redden, maar helaas zag de scheidsrechter een penalty in deze actie. L.M.O. pakte na dit kleine tegenslag de boel weer op en ging verder met waar het gebleven was. Nadat Valdi de kans voor open doel liet schieten en een doelpunt van Marcel onterecht werd afgefloten voor buitenspel was het Patrick Vaes die de 1-3 op het bord bracht. Een vrije trap, links van de Swift Boys zestien, werd door alles en iedereen gemist en plofte zo langs de verbouwereerde keeper. De 1-3 was tevens de ruststand en onze veteranen gingen met een goed gevoel richting het bakje thee.

In de rust werd alles nog eens rustig doorgenomen, Sander werd nog even door drie man geholpen om uit zijn shirtje te komen en we waren er weer klaar voor. Even de 1-4 binnen werken en de tegenstand van Swift Boys zou wel helemaal weg zijn. Helaas liep het totaal anders, of zoals onze voorzitter na de wedstrijd aangaf: “wat zat er in jullie thee, zijn jullie gedrogeerd?”…. Waar onze veteranen de eerste helft heer en meester waren, zo totaal onmachtig waren we in de tweede helft. De totale tweede helft was het Swift Boys die de lakens uitdeelde en onze veteranen konden totaal niets inbrengen. Nadat een aantal aanvallen nog afgeslagen konden worden, kwam Swift Boys weer terug in de wedstrijd door een terechte penalty. L.M.O. kon haar rug totaal niet meer rechten en de ruststand van 1-3 eindigde in een verlies van 5-3…

Deze wedstrijd maar heel snel vergeten en misschien toch maar even gaan trainen met zijn allen. Volgende week de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, 10:30 uur, Zwarte Pijl, u komt toch ook!?