Veteranen L.M.O. knokken zich naar 3 punten

veterbalVandaag traden onze veteranen thuis aan tegen de veteranen van CKC. Met een meer dan gevulde ziekenboeg werd er met 13 man begonnen aan de warming up. Helaas moest Roberto de warming up afbreken om het keepersshirt te overhandigen aan Jeroen. Jeroen had de avond ervoor een verdwijntruck uitgehaald, waardoor niet alleen zijn jas van de kruk af ging, maar ook de hele kruk onder Roberto zijn kont verdween. En dan kom je toch hard terecht, kan je niet voetballen en moest Jeroen zelf op goal gaan staan. Ook konden we Sinan weer verwelkomen!

De veteranen van L.M.O. begonnen goed aan de wedstrijd en probeerden CKC gelijk onder druk te zetten. Waar wel op gelet moest worden was de snelle counter van CKC. Als CKC de bal veroverd had werd er snel gezocht naar de balvaste spitsen of middenvelders, welke toch elke keer voor gevaar zorgden. Na een paar keer reddend opgetreden te hebben moest Jeroen toch een doelpunt toe laten. Een kopbal op goal werd van richting veranderd en viel via het gezicht van Jeroen binnen. Onze veteranen lieten zich niet gek maken en bleven strak op de bal en tegenstander zitten. Uit een mooie diepe voorzet kwam Valdi op de 16 meter van CKC vrij voor de keeper te staan en probeerde de CKC keeper met een lob te verschalken. In eerste instantie dachten we dat de bal het niet zou redden doordat de keeper er toch een hand tegen kreeg. Maar toen een CKC verdediger zijn eigen keeper onderste boven liep kon Valdi alsnog het laatste tikje geven en de ruststand op 1-1 brengen. In de rust werden de laatste pijntjes nog even doorgenomen en de tactiek voor de tweede helft besproken.

De tweede helft was totaal anders dan de eerste. CKC nam het initiatief en bleef op het L.M.O. doel bonken. Met goed verdedigen en een Jeroentje die af en toe zijn handjes er nog achter kon krijgen, bleef het L.M.O. doel gelukkig nog schoon. L.M.O. kreeg ook nog een aantal opgelegde kansen, maar dan moeten die er wel in. Bij een afgeslagen aanval was het weer gelijk CKC die de aanval koos. Het was dan ook wachten op een tegen goal. Maar soms moet je het geluk mee hebben. 8 minuten voor tijd werd Jorge de diepte ingestuurd en kwam 1 op 1 met de CKC keeper te staan. Hij twijfelde niet en met een droog schot schoot hij de 2-1 binnen. Hierna was het nog even 8 minuten billen knijpen, maar de voorsprong werd niet meer weggegeven. Drie puntjes erbij, welke echt met elkaar behaald zijn. Klasse mannen!!!

Volgende week spelen onze veteranen uit tegen de veteranen van Charlois, aftrap om 11:30 uur. U komt toch ook?!