Veteranen L.M.O. krijgen dit seizoen een paar extra dagen rust

Vandaag mochten onze veteranen aantreden tegen de veteranen van NOCKralingen om de volgende ronde van de beker te halen. Met een selectie van 22 spelers was het toch ontzettend moeilijk om 11 (fitte) spelers op het veld te krijgen. De eerste helft ging het goed over en weer, waarbij de gastheren een licht overwicht hadden. Met snelle spelers tikten ze onze veteranen bij tijd en wijle toch aardig weg, maar meer dan twee schoten op het L.M.O. doel gaven wij op dat moment niet aan ze weg.

De rust werd behaald met nog altijd 0-0 op het bord. In de rust werden de pijntjes nog een beetje behandeld en spelers een hart onder de riem gestoken, we hadden geen keus en moesten wel verder, wisselen kon gewoonweg niet.

De tweede helft was 35 minuten lang voor NOCKralingen. Ze bleven ons weg tikken en kwamen een paar keer gevaarlijk voor ons doel. Een goed hard afstandsschot werd in eerste instantie nog tegen gehouden door Roberto, maar uit de rebound miste de speler van NOCKralingen niet en schoot de verdiende voorsprong binnen. Toen na een half uur spelen ook nog een penalty aan NOCKralingen werd toegekend en ze de stand op 2-0 brachten hadden onze veteranen geen hoop meer op een goede afloop. Marc besloot om Jeroen op dat moment meer naar voren te schuiven en ineens kwamen daar onze kansen. Twee minuten voor tijd kwamen we ineens op 2-1 waarmee we ineens weer in de wedstrijd zaten. De laatste twee minuten werd alles naar voren geknald om zo de gelijkmaker te forceren, helaas was de tijd gewoonweg te kort en hield het beker avontuur voor onze veteranen op.

Bij terugkomst in de L.M.O. kantine werd Marc nog een luiertaart van de veteranen overhandigd en gingen de veteranen zich opmaken voor de wedstrijd Heerenveen-Feyenoord. Deze wedstrijd was ons in ieder geval wel goed gezind. Dat het nog heel erg gezellig ging worden bleek ook wel uit de uitspraken die ineens gedaan werden. Onze Fred zou wel gaan trouwen, in de kantine van L.M.O., maar dan wel met minimaal drie andere L.M.O.-ers. Jeroen besloot om zich dan ook vrijwillig aan te melden en niet lang daarna maakten Herman en Jorge het rijtje compleet! Ik heb er weinig vertrouwen in dat het inderdaad gaat gebeuren, maar op zich was de voorpret al leuk!

Volgende week zijn de veteranen een weekendje vrij om op 1 november aan te treden tegen de veteranen van Feyenoord. 1 november 10:30 uur, Feyenoord VE1 thuis, u komt toch ook!?

IMG-20151018-WA0003