Veteranen L.M.O. pakken bonuspunten

Vandaag de altijd lastige uitwedstrijd bij de veteranen van Kocatepe. Deze wedstrijd is traditiegetrouw de minst leuke uit onze competitie en dat was wel te merken aan het aantal afzeggingen. Met een laatste inspanning lukte het Marcel toch nog een aantal veteranen over te halen toch op te komen en dan hebben we deze wedstrijd ook maar gehad ook. Met dertien “fitte” spelers konden we dan toch aardig voor de dag komen. Onderling was afgesproken om één en ander gewoon over ons heen te laten komen en niet te reageren op beslissingen van de scheidsrechter of overtredingen, en dat werkte vrij goed moet ik u zeggen! Doordat het hoofdveld er door de vele regenbuien uit lag, werd uitgeweken naar het kunstgrasveld. Iets wat door ons dan wel als prettig ervaren werd. L.M.O. speelde rustig vanuit de verdediging en liet het balletje lekker gaan. Kocatepe ging weer uit van hun snelle spitsen en gokte wat meer op de counter en snelle flank spelers, waardoor het nog een leuke wedstrijd begon te worden ook. Over en weer werden er leuke acties gemaakt en de nodige doelpogingen ondernomen, maar echt heel gevaarlijk was het niet van beide kanten. Hoewel, Koos bracht de spanning er wel even in door de Kocatepe-spits even vrij voor Roberto te zetten… Gelukkig werd deze bal onschadelijk gemaakt waardoor we niet gelijk afgestraft werden. Toch was het Kocatepe die brutaal op voorsprong kwam. Uit een goede aanval over onze rechter kant, bracht de Kocatepe linksbuiten de bal goed voor het doel waarmee Kocatepe de 1-0 koppend binnen kon werken. De L.M.O. veteranen herpakten zich hierna goed en bleven de bal goed rondspelen en kwamen er zo nu en dan uit met een diepte pass. Kocatepe probeerde het nog met een goede aanval over onze rechterkant, maar het schot op doel werd goed verwerkt waardoor een grotere achterstand gelukkig voorkomen kon worden. Uit een schitterende aanval van L.M.O., waarbij rechtsback Remco de achterlijn van Kocatepe haalde en teruglegde op voorstopper Patrick, schoot Patrick de verdiende 1-1 hard tegen de touwen, waardoor onze veteranen met een goed gevoel de kleedkamer op konden zoeken en het verdiende bakje thee konden gaan nuttigen. In de rust werd afgesproken om de tweede helft net zo in te gaan als de eerste helft, het pakte toch aardig uit en doordat iedereen rustig bleef gebeurde er ook geen gekke dingen.

Traditie getrouw kreeg de tegenstander in het begin van de tweede helft natuurlijk gelijk de betere kansen, maar toen deze storm over was nam L.M.O. de wedstrijd weer rustig over en kwamen onze kansen. Uit een mooie aanval kwam Ettore 1 op 1 met de Kocatepe doelman te staan. Met een mooie simpele beweging werd deze op het verkeerde been gezet en tikte Ettore de verdiende 1-2 binnen, wat een luxe! Kocatepe, aardig moe gestreden, probeerde nog om een punt te redden maar toen het na 98 minuten nog steeds 1-2 stond geloofde hun scheidsrechter er ook niet meer in en floot hij voor het einde van de wedstrijd.

Heren, gefeliciteerd met deze bonuspunten in deze, achteraf gezien, leuke wedstrijd. De puntjes konden we wel weer goed gebruiken!

Volgende week de thuiswedstrijd tegen de veteranen van CKC. 10:30 uur, u komt toch ook!?