Veteranen L.M.O. pakken “clean sheet”

Vandaag de eerste competitie wedstrijd van het jaar 2015. Met een goed gevulde reservebank begonnen onze veteranen goed aan de wedstrijd. Het was dan ook niet meer dan verdiend dat Maurice binnen 10 minuten de bal al tegen de touwen knalde, 1-0. De veteranen van L.M.O. bleven daarna goed en sterk vooruit voetballen, de veteranen van Alexandria’66 kwamen totaal niet voor in het speelbeeld. Na zo’n twintig minuten kopte Marcel de 2-0 binnen. Op dat moment had onze keeper welgeteld 1 terugspeelbal gehad! Toen Patrick Vaes de 3-0 binnen werkte was het voor ons wel duidelijk dat we dit niet meer uit handen gingen geven. De rust werd met een schitterend doelpunt van Peter met 4-0 bereikt. In de kleedkamer werd eigenlijk alleen al over de wedstrijd van volgende week gesproken. Deze pot was toch al binnen toch!?

De tweede helft begon traditie getrouw zeer matig. Alexandria’66 kreeg zowaar de tijd om ook eens de bal in de ploeg te houden en begon ook te voetballen. Niet dat ze heel erg gevaarlijk werden, maar toch niet echt nodig. Toen Michel de 5-0 op het score bord zette was het wel gedaan met de wedstrijd. Zowel de veteranen van L.M.O. als die van Alexandria’66 speelde de wedstrijd rustig uit waarbij het voor de veteranen van L.M.O. toch wel even lekker is om toch weer eens de nul achterin te houden.

Wel nog een leuk hoogte puntje om te vertellen is de panna van Manus waarbij hij zijn directe tegenstander even in verlegenheid bracht! Volgende week de wedstrijd waar we al sinds 12 oktober al naar uitkijken. Op die dag zijn onze veteranen daar op zo’n gruwelijke manier benadeeld dat we toen al tegen elkaar uitspraken dat dat de wedstrijd van het jaar gaat worden. Bij winst kunnen wij ook weer goede zaken doen door de derde plaats nog steviger in handen te krijgen en doordat de nr’s 1 en 2 tegen elkaar spelen misschien een goede stap richting een nog mooier seizoen kunnen gaan zetten!

Volgende week spelen onze veteranen thuis tegen NOC-Kralingen, aftrap om 10:30uur. U komt toch ook?!