Veteranen L.M.O. scoren 8x, maar juichen 9x

De wedstrijd van onze veteranen tegen die van Binnenmaas werd eindelijk gespeeld. Binnenmaas had de wedstrijd twee maal verplaatst waardoor deze nu op een donderdag avond gespeeld ging worden. Onze aanvoerder Marcel was ook weer aanwezig en zette Jeroen weer op zijn plek.

De eerste competitie wedstrijd van dit seizoen ging nog verloren tegen Binnenmaas, dus iedereen wist dat ze scherp aan de wedstrijd moesten beginnen. L.M.O. begon daardoor ook goed en scherp. Na een paar plaagstootjes was het Michel die de 1-0 al na 10 minuten tegen de touwen knalde. Binnenmaas was daardoor nog niet echt van slag en ook zij gingen verder met hun spelletje. Ze kwamen een paar keer goed voor ons doel, maar de ballen verdwenen naast of over. Uit een mooi uitgespeelde aanval was het wederom Michel die de bevrijdende 2-0 binnen werkte. Binnenmaas moest nu helemaal komen wilde het nog wat maken van deze pot. Binnenmaas kreeg nog twee goede kansen, maar ook deze ging er niet in. Uit wederom een goed uitgespeelde aanval kwam Michel 1 op 1 met de keeper te staan. In eerste instantie werd dit duel gewonnen door de keeper van Binnenmaas. Helaas voor deze keeper kwam de bal weer in de voeten van Michel die de vrijgelopen Marcel aan kon spelen. Met een mooie krulbal schoot Marcel de 3-0 achter de keeper en onze veteranen zaten na zo’n 30 minuten al op rozen. Toch wilde Michel met drie doelpunten op zijn naam de rust in en werkte daarom de 4-0 ook maar even binnen.

Na het lekkere warme kopje thee gingen onze veteranen weer verder waar het geëindigd was. Lekker aanvallen en Binnenmaas achter de bal aan laten lopen. Een heerlijk ouderwetse kapbeweging van Jorge, beweging naar rechts, kappen naar links en met een doffe dreun de bal binnenschieten, bracht de 5-0 al vroeg in de tweede helft op het bord. De 6-0 kon op naam geschreven worden van Patrick. Het doelpunt komt op naam van Patrick Vaes maar de assist van achteruit werd door onze Patrick Vroegop gegeven. Onze veteranen vonden het nu wel best. Ook Bas begon een beetje moe te worden. Op rechts kreeg hij de bal aangespeeld maar kon de bal niet in een keer bij een medespeler kwijt en een rush over rechts had hij duidelijk geen zin in. Hij besloot om net zo lang om de bal heen te rennen totdat hij een schop kreeg en even lekker kon gaan liggen..

Het zevende en achtste doelpunt voor onze veteranen waren alleen nog leuk voor het doelsaldo en de statistieken. Veel noemenswaardiger is dat Binnenmaas toch de eer kon redden met een doelpunt. Op zich niet erg, hoewel Roberto toch erg graag die nul gehouden had, maar dat een compleet L.M.O. publiek en spelersgroep dit doelpunt ook uitgebreid met Binnenmaas gingen vieren blijft toch een raar verschijnsel. Ook Binnenmaas heeft dit nog nooit meegemaakt. Als reden kregen ze dat ze hierdoor een wat rustigere keeper in de kleedkamer hebben…..

Heren met deze 8-1 overwinning staan we nog maar 1 punt achter op Kocatepe en laat deze ploeg a.s. zondag op bezoek komen!

10:30uur thuis, U komt toch ook?!?!