Veteranen L.M.O. tonen te veel respect voor de veteranen van Feyenoord

Zondag 1 november,

Vandaag een heerlijke nazomer dag, een perfecte dag om de sponsoren van de veteranen eens lekker in het zonnetje te zetten. De veteranen zijn dit seizoen flink verwend door “hun” sponsoren waardoor ze er voor-, tijdens- en na de wedstrijd weer perfect bijlopen. Als er op zo’n dag dan ook nog een ontzettend mooie geste wordt gedaan door de hoofdsponsor waardoor er ook weer 6 ballen bijgeschreven kunnen worden, is zo’n dag al heel erg snel perfect te noemen.

De veteranen bedanken:

Fons Meeder B.V. voor het sponsoren van ons tenue;
Handelsonderneming Heezen voor het sponsoren van de trainingspakken;
Geeve Hydraulics B.V. voor het sponsoren van de warme fleece jassen;
Stucadoorsbedrijf Herman Boerma voor het sponsoren van de tassen;
Mario Papavoine voor het sponsoren van 6 wedstrijdballen.

Voorafgaand aan de wedstrijd begonnen onze veteranen aan een heerlijk ontbijt om zich daarna op te gaan maken voor de teamfoto. Als ook dit goed verlopen is wordt het tijd om ons op te maken voor de wedstijd van vandaag tegen de veteranen van Feyenoord. Feyenoord was vorig seizoen al gewaarschuwd door hun nipte overwinning bij hun thuis op de veteranen van L.M.O. (3-2), waardoor er ook vandaag weer op volle oorlogssterkte aan de wedstrijd tegen de veteranen van L.M.O. begonnen ging worden. Helaas konden onze veteranen vandaag niet opbrengen wat het vorig seizoen wel kon en voor we door hadden wat er allemaal gebeurde keken we al tegen een 0-2 achterstand aan. Als er daarna ook nog een zuiver buitenspel doelpunt goedgekeurd wordt is het verzet definitief gebroken en gaan we rusten met een 0-5 achterstand.

De tweede helft begint L.M.O. scherp en goed aan de wedstrijd. Roy Maakay is op dat moment gewisseld waardoor er ineens vrijer gespeeld durft te worden. Uit een afgeslagen aanval van L.M.O. krijgen we dan toch gelijk de deksel op onze neus als er uit de counter de 0-6 binnen gewerkt wordt. Tien minuten later valt dan ook nog eens de 0-7 binnen waardoor een afslachting met dubbele cijfers wel erg dichtbij komt. Gelukkig wisselt Feyenoord ook gretig door waardoor onze veteranen het veldspel wat meer naar zich toe kunnen trekken. Na een paar goede kansen en reddingen van de Feyenoord keeper is het dan eindelijk Ettore die onze hatelijke nul van het bord af schiet en daarmee de eindstand op 1-7 brengt. Jammer maar helaas mannen, maar van een echte kans tegen Feyenoord ging vandaag niemand uit, waardoor de tegenstand vandaag wat mild was.

Na de wedstrijd, nadat we Dennis en Herman nog wat verjaardagliedjes toegezongen hebben tijdens het openen van de flesjes bier, was de kantine goed gevuld en werd er onder het genot van de nodige versnaperingen gekeken naar de wedstijd ADO Den Haag –Feyenoord, iets waar we ook niet echt vrolijk van werden. Al met al mocht het de pret niet drukken en werd het toch ouderwets gezellig aan de Smeetslandseweg 11.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen de veteranen van Alexandria’66. Thuis, 10:30 uur, daarna kijken we met zijn allen naar Feyenoord – Ajax, 14.30 uur. U komt toch ook?!

Teamfoto Veteranen seizoen 2015-2016