Veteranen L.M.O. zijn sterker dan de Leeuwen

Vandaag de thuiswedstrijd tegen de veteranen van DRL. De uitwedstrijd bij DRL leverden ons in november nog 3 punten op, maar echt makkelijk ging het toen niet, we waren dus gewaarschuwd! Toch was het L.M.O. die de wedstrijd gelijk naar zich toe trok, er werd goed gecombineerd en DRL mocht alleen maar achter de bal aanhollen. Het DRL doel werd ook meerdere malen onder vuur genomen, maar de bal wilde er maar niet in. In de eerste helft kon DRL er welgeteld drie counters tegenover zetten, wat gelukkig niet werd omgezet in tegendoelpunten. Toen iedereen bang was dat dit wel een “CKC-wedstrijd” kon gaan worden, opende Maurice in de 40ste minuut op schitterende wijze de score voor onze veteranen. Met zijn rug naar het DRL toe nam hij de bal aan om deze met een halve draai fraai binnen te knallen, 1-0. De laatste vijf minuten van de eerste helft werd de druk nog even opgevoerd door onze veteranen, maar daar kwam verder geen doelpunt meer uit.

Na de rust ging L.M.O. verder met waar het gebleven was, het DRL doel onder vuur nemen. Het ene schot na de andere werd steeds op het laatste moment van richting veranderd waardoor de L.M.O. veteranen in ieder geval hun corners goed hebben kunnen oefenen. Uit een grabbel bal dacht L.M.O. de 2-0 binnen te werken, maar daar dacht de scheidsrechter jammer genoeg anders over. De bal was volgens hem niet over de lijn geweest. DRL werd nu ook wat brutaler en begon de lange bal te spelen om zo de gelijkmaker te forceren. DRL wist alleen niet van de verstuurde app van Roberto af. De avond ervoor deelde hij de veteranen van L.M.O. mede dat hij weer zin had de “nul” te houden en daarom extra vroeg naar bed ging. DRL kon dus proberen wat ze wilden, Roberto was klaar wakker en scherp en de bal ging er vandaag gewoon niet in! In de 80ste minuut bracht Manus de definitieve nekslag voor DRL. Met een mooi afstandsschot plofte de 2-0 achter de DRL keeper waardoor de wedstrijd nu wel gespeeld was. De laatste tien minuten werden daardoor op een hele sportieve leuke manier uitgespeeld waardoor de eindstand 2-0 bleef.

Doordat de overige concurrenten vandaag de puntjes hebben laten liggen staan onze veteranen los op de derde plaats met 6 punten achterstand op de nummer 2, Kocatepe. Wat ook best een vermelding waard is, is dat onze veteranen, na Feyenoord, de minste tegengoals te verwerken hebben gekregen, echt top!

Volgende week, 22 februari spelen onze veteranen uit bij Binnenmaas (10:30 uur), u komt toch ook?!