Veteranen verdienen minimaal een punt tegen Feyenoord

Vandaag de wedstrijd tegen de veteranen van Feyenoord. Met Makaay en Taument aan de kant, maar met nog genoeg voetballend vermogen in het veld begon de wedstrijd op een nat, glad veld. De meeste spanning was voelbaar bij Jorge. Mochten wij de wedstrijd tegen Feyenoord winnen zou hij de marathon van Rotterdam gaan lopen, iets waar hij toch wel erg tegenop keek. Het begin van de wedstrijd was voor de veteranen van Feyenoord, de veteranen van L.M.O. hadden toch te veel respect voor de gastheren waardoor deze de nodige ruimte kregen. Een voorzet vanaf de rechterkant werd half verwerkt door onze verdediging waardoor de bal panklaar voor de rechter aanvaller van Feyenoord terecht kwam. Oog in oog met onze keeper faalde hij niet en de 1-0 was een feit. De veteranen van L.M.O. schrokken pas wakker nadat Feyenoord, weer van heel dichtbij, de 2-0 binnen hadden geschoten. Er kwamen nog wat goede kansen voor L.M.O., maar deze werden helaas niet binnen gewerkt.

In de rust werden de nodige tactische aanwijzingen doorgesproken en afgesproken werd dat we vol gas zouden gaan voor de aansluitingstreffer, wie waren ze dan wel niet? Zo gezegd zo gedaan. Binnen tien minuten kregen de veteranen van L.M.O. een verdiende penalty, welke heerlijk werd binnengeschoten door Jeroen. L.M.O. had nu alle schroom van zich afgegooid en ging vol aan de bak om ook de gelijkmaker binnen te schieten. Helaas dacht de scheidsrechter daar anders over. Een voorzet vanaf hun rechterkant werd door Roberto uit de lucht geplukt. Een meter of zes bij hem vandaan was een valpartij tussen een speler van Feyenoord en L.M.O.. In deze valpartij zag de scheidsrechter ook een penalty. Dit totaal onterecht, de bal zou daar immers nooit komen en van een echte overtreding was ook geen sprake. Een cadeautje dus! De penalty werd in eerste instantie nog gepakt door Roberto, maar deze kon de bal niet goed naar de zijkant verwerken waardoor de Feyenoord speler in tweede instantie de 3-1 alsnog binnen kon schieten. L.M.O. liet het er niet bij zitten en bleef de Feyenoorders onder druk zetten. Uit een schitterende aanval was het Peter die met een lekkere schuiver de 3-2 binnen kon werken. De laatste tien minuten werd er nog alles op alles gezet om de gelijkmaker binnen te werken, maar dit mocht helaas niet lukken.

Onze veteranen zaten na afloop met een dubbel gevoel in de kleedkamer. Aan de ene kant hielden we ze toch mooi op maar 3-2, terwijl ze in de laatste 7 wedstrijden toch bijna 70 doelpunten gemaakt hadden, maar aan de andere kant hadden we vandaag gewoon meer verdiend!

Er was maar 1 L.M.O.-er die met een flinke grijns in de kleedkamer zat……….

Zaterdag 20 december de opening van de tribune met aansluitend een wedstrijd van 2x 30minuten tegen het “oude” derde en feestavond met DJ Murphy. Aanvang 19:30uur u komt toch ook?!