Voorbereiding selectie L.M.O. op seizoen 2016-2017 gestart

Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Fred van Zon en zijn assistenten Paulo da Cruz, Mark Wiersma en Michel Legen is de selectie van L.M.O. op dinsdag 2 augustus de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart.

Met direct al een grote groep zijn in de eerste week 3 trainingen afgewerkt. De trainingsweek is afgesloten met een mini toernooi bij RKTVC in Tiel waar een verdienstelijke tweede plaats werd behaald (RKTVC – L.M.O. 1-0, L.M.O. – Buitenveldert 3-2 en L.M.O. – Waterrijk 1-1). Klik hier voor een aantal foto’s van de eerste week trainen en het mini toernooi bij RKTVC.

Voor de aankomende week staan een tweetal trainingen gepland (maandag en donderdag), een vriendschappelijke wedstrijd op dinsdag om 20.00 uur thuis tegen Overmaas en aan het einde van de week op vrijdagavond en zondag ons eigen Theo van Mourik Memorial Tournament.

2016-07-12 Theo van Mourik toernooi

Op zaterdag 20 augustus om 15.00 uur zal L.M.O. haar eerste bekerwedstrijd thuis tegen BZC/Zuiderpark (za) afwerken, op dinsdag 23 augustus om 20.00 uur staat de bekerwedstrijd L.M.O. – Lombardijen op het programma en op zaterdag 27 augustus om 14.30 uur sluit L.M.O. de poulefase van de beker af met een uitwedstrijd tegen FIOS.

Op zaterdag 3 september om 15.00 uur start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Swift Boys.

Bewaren