JEUGD: 2 deadlines: 26 mei en 21 juni

Attentie attentie!

Omdat we nu al bezig zijn met het samenstellen van de teams voor volgend jaar, is het ook belangrijk dat je laat weten dat je blijft. Alle spelers die niets van zich laten horen, kunnen immers niet in een team worden geplaatst en lopen daarmee het risico komend seizoen niet in een team in de competitie te kunnen meespelen. De KNVB wil dat we deze maand de teams al inschrijven. Alle teams die we later inschrijven moeten dan wachten tot er genoeg teams zich hebben aangemeld, meestal komt dat wel goed, maar vorig seizoen hebben we tot november moeten wachten voordat een extra team werd ingeroosterd.

We moeten voor 31 mei aan de KNVB hebben aangegeven welke teams we voor komend seizoen willen inschrijven, dus wij dienen uiterlijk vrijdag 26 mei van jullie te hebben gehoord dat je blijft (of weggaat).

Zij die niet lid willen blijven, dienen zich tijdig af te melden. Afmelden kan enkel per email via: secretaris@rvvlmo.nl.

Zij die naar een andere vereniging willen gaan, dienen dat ook tijdig te melden zodat we mensen die nu nog op de wachtlijst staan, kunnen toelaten.

Niet tijdig afmelden maakt ook dat je de contributie over komend seizoen verschuldigd bent.

Vervolgens zullen we vanuit L.M.O. er voor zorgen dat uiterlijk op 21 juni alle leden weten in welk team ze komend seizoen voorlopig worden ingedeeld. Die indeling wordt ook op de site gezet.