Werkbezoek Tweede Kamer op 3 december a.s.

RSS_logoOp 3 december komt er een delegatie vanuit de Tweede Kamer naar LMO, op werkbezoek. In Rotterdam komt men kijken naar een voetbalvereniging waar het VSK goed heeft gewerkt en eentje waar het nog moet aanslaan. Omdat in Rotterdam ook nog lokaal een extra beleid geldt, de RAVV, zullen er ook wel lokale politici bij zijn.

Zaterdag a.s. om 13:00 uur mogen wij als LMO dan aangeven en uitleggen hoe wij in twee jaar tijd de jeugdafdeling van onze vereniging hebben weten om te vormen tot toch min of meer het succesverhaal van wat het nu is. Hoe we de jaarlijks terugkerende incidenten, excessen, zijnde vechtpartijen, collectief en individueel hebben weten terug te dringen. Hoe we nu stelselmatig werken aan een veilig en plezieriger voetbalklimaat bij onze vereniging. Voor Rotterdam Zuid wordt LMO nu aangemerkt als het voorbeeld van hoe het moet en kan. En dat is toch wel een hele eer dat al je werk op die manier wordt erkend.

Binnen LMO hebben we er samen hard aan gewerkt. Zonder al die vrijwilligers was dat niet gelukt. We zijn er nog steeds mee bezig, want we weten zelf ook wel hoe moeilijk het is en hoe hard we er voor werken moeten, maar we blijven volhouden. Samen met de spelers en hun ouders en begeleiders moeten we van LMO een nog mooiere en betere vereniging kunnen maken. Laat zaterdag 3 december dan ook vooral een mooie opsteker zijn voor onze vereniging.

LMO= Rotterdamse Voetbalvereniging Linker Maas Oever
KNVB= Koninklijke Nederlandse Voetbalbond
RSS= Rotterdam Sport Support
VSK= Veilig Sport Klimaat
RAVV= Rotterdamse Aanpak Veilig Voetbal