Winst en nog hoop voor L.M.O. G1

G1 heeft nog een sprankje hoop om kampioen te worden. Afgelopen zaterdag kwam Alphense Boys op bezoek. Bij winst van L.M.O. zouden onze gasten degraderen en zou L.M.O. afhankelijk zijn van de uitslag van HBSS – VSC,  deze wedstrijd wordt pas 11 mei gespeeld, en pas dan wordt bekend wie kampioen wordt.

L.M.O. begint fel aan de wedstrijd en al snel is duidelijk dat L.M.O. veel sterker is als onze gasten. Kans op kans wordt gecreëerd. Het had binnen een paar minuten al zomaar 5-0 kunnen staan ware het niet dat Ruud de Alphense doelman een topvorm ten tonele bracht. De man leek niet te passeren. Het was dan ook met wat geluk dat de 1-0 van Marcel binnenviel. Met bal en al viel Marcel namelijk het doel in. Niet veel later was het Eduardo die na een een-tweetje met Raymond de bal stijf in de kruising joeg dit keer was er ook voor Ruud geen houden aan. L.M.O. verslapt iets en uit een mooie aanval komt Alphense Boys terug tot 2-1. Met deze stand gingen we ook de rust in.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde kans op kans voor L.M.O. maar steeds Ruud die in de weg stond. Toch lukt het Raymond om in de 21e minuut van de tweede helft de 3-1 tegen de touwen te jagen. L.M.O. laat nu de teugels vieren en probeert de tijd vol te spelen. 4 Minuten voor tijd komt Alphense Boys er gevaarlijk uit. Een hoge bal richting ons doel wordt door invaller doelman Stefan verkeerd ingeschat en de eindstand is bekend 3-2.

Doordat VSC gewonnen heeft van Sliedrecht zal de G1 geduld moeten hebben tot 11 mei aanstaande als de inhaalwedstrijd HBSS G1 – VSC G1 wordt gespeeld. Wint HBSS is L.M.O. kampioen bij elke andere uitslag zal VSC kampioen zijn.

Eerstvolgende wedstrijd:
L.M.O. G1 heeft geen competitie wedstrijden meer wel een aantal toernooien
– Zaterdag 2 mei bij vv Hekelingen
– Donderdag 14 mei bij TransvaliaZW
– Zaterdag 23 mei bij vv Valkenswaard
– Zaterdag 30 mei bij sv Sliedrecht
– Zaterdag 6 juni Lupardi cup bij sc Feyenoord
– Zaterdag 13 juni bij fc Vlotbrug

L.M.O. G1 – Alphense Boys G1
Doelpunten L.M.O.:
1x Marcel van der Velden
1x Eduardo Semedo Correia
1x Raymond Appiah