Zaterdag 31 oktober gaat de nieuwe JEUGD competitie van start!

Met 11 thuiswedstrijden weten we zaterdag a.s. meteen wat ons te doen staat. De KNVB heeft de indeling voor de competitie online gezet en meer informatie kan je vinden op: http://www.knvb.nl/nieuws/districtsnieuws/district-west-ii/14626/indelingen-competitie-categorie-b-jeugd

Onze website is alweer aangepast aan de nieuwe competitieindeling.

De indeling in kleedkamers en velden voor de thuiswedstrijden wordt iedere maandag op deze website online gezet, zodat trainers en spelers ruim van te voren weten waar ze aan toe zijn. De thuis- en uitwedstrijden, alsmede de uitslagen ervan zijn zoals vanouds ook op de homepage (https://www.rvvlmo.nl/) terug te vinden via de applicatie rechts op het scherm en uiteraard via je eigen mijnvoetbal app op je smartphone.

Oefenwedstrijden en doordeweekse wedstrijden worden wel op de app weergegeven, maar er wordt geen aparte kleedkamerindeling gemaakt. Teams die oefenwedstrijden ook op de homepage weergegeven willen hebben, kunnen via het JB verzoeken dat die in Sportlink worden ingevoerd. Sportlink is sinds dit seizoen de enige basis waar alle gegevens worden bewaard. Sportlink is de toepassing van de KNVB waarin naast de wedstrijden ook de spelersadministratie wordt bijgehouden. Ook uitslagen van oefenwedstrijden kunnen in Sportlink worden ingevoerd. Op die manier is men op de hoogte van de prestaties van je team.

Het is verder aan de trainer om af en toe voor een verslag te zorgen van gespeelde wedstrijden of activiteiten, die kunnen dan op de site worden gepubliceerd. Teksten kunnen worden aangeleverd bij het JB. Uiteraard mag je facebook niet vergeten, daar worden de foto’s gepubliceerd die niet op deze site kunnen ivm de beperkte opslagruimte.