UPDATE (2): Zondag 27 augustus benefietwedstrijd voor Marco van Dijk

26 augustus 2017
Vanochtend bereikte ons het trieste nieuws dat Marco van Dijk in het bijzijn van zijn vrouw is overleden. Wij wensen Ezra, de kinderen en alle familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies en deze zeer moeilijke en emotionele tijd.

23 augustus 2017
Van Ezra van Dijk, de vrouw van Marco, hebben wij dinsdagavond het volgende bericht ontvangen:

Het gaat erg hard achteruit met Marco. Zo snel hadden wij nooit verwacht. Vandaag (dinsdag) heeft Marco besloten dat als hij voor a.s. vrijdag nog niet overleden is, hij vrijdagmorgen in slaap gebracht gaat worden. A.s. zondag zal Marco dus niet aanwezig zijn bij de benefietwedstrijd. Hij had er zo graag bij willen zijn. Wel hoopt hij dat jullie er allemaal zullen staan om er toch een geweldige ochtend van te maken en tegelijk Davy een hart onder de riem te steken. Davy zal deze wedstrijd zeker spelen voor zijn liefste leenvader.

Ezra bedankt alle mensen voor de lieve berichten die zij voorleest aan Marco. Hij vindt het geweldig mooi en bijzonder dat er zoveel mensen aan hem denken en zulke mooie dingen zeggen.

Wij wensen allen heel veel sterkte in deze ontzettend moeilijke dagen. Met Marco spreken wij af dat we er zondagochtend een onvergetelijke ochtend van gaan maken om de zon voor even weer te laten schijnen in het leven van zijn dierbare familie!

21 augustus 2017
Op zondag 27 augustus om 10.00 uur spelen de Veteranen van L.M.O. en “oud” L.M.O. 3 een benefietwedstrijd voor Marco van Dijk. Marco is ongeneeslijk ziek en zijn levensverwachting is kort. De spelers van de Veteranen en het 3de elftal, het oude team van Marco, willen Marco nog een leuke dag geven en hem en zijn familie een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode. Speciale gastspeler is Davy (14 jaar), de stiefzoon van Marco. Zo kan Marco zijn grote vriend ook nog voor het laatst zien voetballen.

Iedereen is van harte welkom deze ochtend. We gaan samen met Marco, zijn familie en (voetbal) vrienden het leven vieren inclusief alle oneerlijke facetten hiervan. Het moet een onvergetelijke dag worden!!

Bewaren

Bewaren

Bewaren